Rutger Noordermeer

Vijfentwintig jaar geleden werd er een icoon geboren in Hellevoetsluis. Een man die strijd voor zijn vrienden en zijn vijanden angst aanjaagt: Rutger Noordermeer. Hij knokte zich een weg naar boven en is nu meester in de rechten. Maar dit was niet genoeg voor deze man. Hij besloot zich aan te sluiten bij het befaamde RSRC en dat legde hem geen windeieren. Al snel ontpopte hij zich tot een van de vaste waardes van het team. Op en buiten het veld stond hij zijn mannetje.

Deze 1.83 meter lange en 84kg wegende speler kan op veel posities uit de voeten. Maar zijn passie ligt bij het spelen als flanker want hij leeft voor de intensiteit en het neerhalen van zijn tegenstanders. Tijdens de finale van het door RSRC gewonnen Young Dog toernooi ging het mis voor Rutger en moest hij met een bovenbeenblessure enkele weken rust houden. Hij keerde echter sterker terug dan ooit te voren.

Een keiharde speler met een killer-instinct en een no nonsense mentaliteit. Nu nog slechts in zijn eerste seizoen wie weet wat deze mooie lul in de toekomst nog gaat bereiken.

POSITION
FLANKER


WEIGHT
84KG


HEIGHT
183CM